Wellnessmassage

Book tid online

Wellnessmassage hjemme hos dig

Hos Elias Bech tilbyder vi forskellige typer af massage. Vi kommer ud til dig med briksen under armen og professionelle produkter, så vi kan skabe en stemning af wellness og forkælelse i dit hjem. På den måde kan behandlingen foregå i ro og mag på dine præmisser, så du kun skal tænke på at nyde behandlingen.

 

Vi tilbyder massage hos kunder i København og Nordsjælland, og behandlingerne udføres af en professionel massør, der har et stort kendskab til kroppens fysiologi og ikke mindst mange års erfaring. Vi tilbyder blandt andet helkropsmassage samt behandlinger, der tager udgangspunkt i bestemte områder efter dine ønsker.

 

Selve massagebehandlingen

Når vi kommer hjem til dig for at udføre massagebehandlingen, sørger vi for at vejlede dig og informere dig om alt det, du har brug for at vide. Du bør sørge for at have undertøj på, som du føler dig bekvem og afslappet i, og som gerne må komme i kontakt med olier. Vi gør vores bedste for at undgå kontakt med nogen form for tekstiler, men dog erstatter vi ikke, hvis dette sker og forårsager mærker på dit undertøj.

Selve din massage tager udgangspunkt i dig og dine præferencer. Derfor bør du altid informere din massør om eventuelle ømheder eller områder, som du gerne vil have et særligt fokus på. Du skal ligeledes sørge for at fortælle os, hvis du ønsker massagen på anden vis, eller hvis der arbejdes med for mange kræfter.


Efter din massage

Efter en massagebehandling er det essentielt at sørge for at indtage rigeligt med væske. Væskebehovet kommer sig af, at kroppen går i gang med at udskille en række forskellige affaldsstoffer fra musklerne. Disse affaldsstoffer vil arbejde sig over i blodet, hvor de nedbrydes og til sidst udskilles i urinen. Derfor er væske essentielt for den bedste udskillelse af affaldsstoffer og samtidig modarbejde eventuel svimmelhed.


Svimmelhed kan forekomme ved massage inden for særlige områder. Har du smerter i nakke- og skulderregionen, vil du kunne opleve svimmelhed efter endt behandling. Hold dig gerne i ro i timerne efter og indtag rigeligt med væske.

Priser på wellnessmassage

 • Ryg, nakke & skuldermassage

  300 kr.

 • Helkropsmassage

  450 kr.

 • Luksus Helkropsmassage

  650 kr.

  inkl. fodbad, fodmassage og lækker ansigtspleje.

Book tid online
Leveret af