Bryn og vipper

Retning og farvning af bryn og vipper

Book tid online

Lash Lift i København

Lash Lift er for dig, som foretrækker en mere naturlig måde at få dine vipper til at syne længere og give mere volumen samtidig med, at det giver et smukt løft, som er holdbart i op til 8 uger. Lash Lift foregår udelukkende med flydende gel, der åbner hårsækkene og dermed gør det muligt at arbejde med hårstråene helt nede ved rødderne.


I dag har ny teknologi muliggjort Lash Lift, der er et godt alternativ til eksempelvis lash extensions. Ved hjælp af bløde silikoneforme, som lægges på øjenlågene, løftes dine vipper forsigtigt op og fastgøres ved hjælp af en vandbaseret gel. Derefter påføres Lash Lift permgel i cirka 10 minutter, hvorefter den neutraliseres. Her er det muligt at få farvet de øvre vipper, hvorefter vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel. Til sidst påføres en nærende vippeolie, som også lukker skællaget for den sundeste behandling.

Lash Lift kan bestilles med eller uden farve af vipper. Et nyt Lash Lift anbefales hver 4.-5. uge for et optimalt resultat, idet nye vipper hele tiden vokser frem, og dermed vil der være en synlig forskel på vippernes buk.

 

Det er vigtigt at tilføje, at nogle hårstrukturer kan have svært ved at modtage kemiske behandlinger, og derfor vil alle ikke opleve et optimalt Lash Lift. Dette er desværre ikke noget, man kan forudsige. Oplever man dette, anbefaler vi IKKE at få et nyt lift straks efter, men at der afventes og gives et nyt lift 4-6 uger senere. Der er dog ingen garanti for, at vipperne derefter vil tage imod behandlingen. Man kan desværre ikke få returneret beløbet for et lift, der ikke har taget ved.

 

Det anbefales desuden ikke at udsætte dine vipper for vand, damp, sauna og makeup de første 24 timer efter din Lash Lift-behandling.

Priser på bryn og vipper

 • Lash Lift eksl. farve

  395 kr.

 • Lash Lift inkl. farve

  425 kr.

 • Farve af vipper

  130 kr

 • Farve af bryn inkl. ret

  130 kr.

 • Farve af vipper + bryn inkl. ret

  225 kr.

 • Retning af bryn

  95 kr.

  Med voks og pincet

 • Bryn og vippepakken

  525 kr.

  Lash lift, farve af vipper, farve af bryn inkl. ret

Book tid online

Skab harmoni med velformede bryn

Dine øjenbryn betyder utroligt meget for harmonien og balancen i dit ansigt, og velformede og velplejede bryn skaber en flot udstråling, der matcher dit look og din fremtoning. Vi udfører professionel tilretning og farvning af dine bryn, så de passer til lige netop dine ansigtstræk. Ud fra professionel rådgivning finder vi frem til det udtryk, der vil passe til dig og dine ønsker, og retningen foregår med pincet og/eller voks. 


Farv vipperne og drop mascaraen

Med vippeløft og vippebuk samt farvning af dine vipper letter du dine makeup-rutiner ved at spare mascaraen væk, samtidig med at resultatet er jævnt og farven dækker vippen helt ind til øjenlågen. På den måde får du indrammet dine øjne smukt og naturligt, og du vil aldrig igen døje med pandaøjne som følge af løbende mascara.

Leveret af